Juud Yoga
Kaiut Yoga voor iedereen en ieder lijf

Lessen Kaiut Yoga

De yogalessen bij Juud Yoga zijn allemaal gebaseerd op de Kaiut methode.  


Lestijden

Maandag

18.30 - 19.30 uur - op aanvraag
20.00 - 21.00 uur - alleen online

Woensdag

9.30 - 10.30 uur
20.00 - 21.00 uur
Prijzen

Online les

€ 6,00

Losse les

€ 14,50

10 Strippenkaart* (of 20 online lessen of een combi hiervan)

€ 120,00

* De 10-strippenkaart is 4 kalendermaanden geldig, hierdoor kan je een keer overslaan als het niet uitkomt en er kan een les uitvallen door vakantie.

De betaling vindt plaats na aanmelding via een tikkie (in overleg kan dit ook anders). De proefles en losse les dien je direct na de les te betalen. Mocht je financieel niet kunnen dragen, laat het me weten, dan komen we samen vast tot een oplossing.

Door deelname aan de les, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.Privé les
Wil je graag in alle privacy yoga volgen in Scheveningen. Dat kan zeker. Neem gerust contact op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Locatie

De lessen vinden plaats in de Studio 'Zowat aan zee'  aan de Keizerstraat in Scheveningen. De locatie zit een beetje verstopt in de buurt van de boekhandel. Tussen de winkels op nummer 40 en 48 vind je een wit hek en enkele brievenbussen. Loop door het gangetje en als je deze helemaal uitloopt tot het eind vind je een gezellig zitje. Dan zit je goed :-). Locatie op google maps.De online lessen gaan via Zoom. Je krijgt bij opgave de inlog voor deelname.


Kaiut Yoga in Nederland

Woon je niet in Den Haag, maar wil je wel kennis maken of een les volgen van Kaiut Yoga? Kijk dan eens bij mijn collega's:

Rhea  - Online
Hannah - Velp
Jan - Sprang-Capelle en Raamsdonk
Natalie - Amsterdam (IJburg)
Audrey - Roosendaal
Carla - Leidschenveen (Den Haag)
Marijke - Katwijk aan Zee