Juud Yoga
Yoga maar dan anders: tijd voor je Zelf

Yoga Retreat: Ruimte voor jezelf - Ruimte in jezelf (niet meer boekbaar - interesse voor een volgende? Stuur een berichtje naar info@juudyoga.nl)

 

 

Een yoga weekend helemaal voor jou. Een weekend waarin er ruimte is voor jezelf, we de ruimte in jezelf ontdekken en we ruimte creëren. Een heerlijk afsluiting van de zomervakantie en start van een nieuw seizoen. All-in verzorgd met gezonde vegetarische maaltijden. Een cadeautje voor jezelf.

Ik ga meeLocatie: boerderij in de natuur

Je verblijft dit weekend op een historische boerderij in Twente. De Boerderij heeft moderne bedstees. Daardoor heeft iedereen zijn eigen slaapkamer met douche en wastafel. Hierdoor kan je je altijd terug naar jouw Ruimte. Op de boven verdieping onder de kap van de boerderij is een heerlijke ruimte voor de yogasessie. De locatie is omgeven door prachtige natuur en bossen met wandelpaden.

Ruimte in jezelf

Ontdek jouw Ruimte door middel van Kaiut Yoga. Deze methode maakt gebruik van het zelf helend vermogen van het eigen lichaam. Door de specifieke poses, de tijd en de aandacht is het een totaal aanpak. Een methode die Ruimte creëert in je lichaam en geest.

Verdieping

Verdiep jouw inzicht over Ruimte. Tijdens het retreat kijken we dieper naar de ruimte in ons hoofd, gevolgd door een persoonlijke sessie van 20 minuten. Je kan hierbij kiezen voor een verdieping in het gesprek of verdieping in het lichaam met chakramassage.


Programma

Vrijdag

16.30 Ontvangst
17.00 ‘De Ruimte’
17.30 Sessie: Kaiut Yoga
19.00 Diner 
20.00 Vrije tijd

Zaterdag

07.30 Sessie Kaiut Yoga
09.00 ontbijt
10.30 Inzichtsessie ‘Ruimte in je hoofd’
12.00 Stilte wandeling
13.00 Lunch
14.00 Persoonlijke verdiepingsessie & Vrij
19.00 Diner
20.00 Sessie Kaiut Yoga
22.00 Vuurritueel

Zondag

08.00 Ontbijt 
09.00 Sessie: Kaiut Yoga
11.00 Berg Wandeling
13.00 Lunch
14.00 Afsluiting
15.00 Naar huis

  De Kaiut Yoga lessen worden verzorgd door Judith Everaars. Zij heeft een hele zoektocht achter de rug naar wat er aan de hand was met haar lijf en daarin van alles gedaan. Kaiut Yoga, dat relatief nieuw is in Nederland is voor haar het antwoord. Het mooie is dat het antwoord namelijk niet gezocht hoeft te worden in het hoofd, maar door ruimte te geven aan het lijf en het moment.

De inzichtsessie en verdieping worden grotendeels verzorgd door Femmy Schipperhein. Als dramatherapeut weet ze als geen ander hoe ze mensen kan ondersteunen in innerlijke verdiepingsproces. Daarnaast heeft ze daarvoor haar eigen healingpraktijk waarin ze het heerlijk vond om verdieping en verbinding te realiseren vanuit het gevoel en spiritualiteit.
Prijs: € 425,-

Inclusief

 • twee nachten verblijf in een privé kamer, met douche en wastafel (toiletten zijn gedeeld)
 • alle maaltijden en healthy snacks
 • vier yogasessies van 1,5 uur
 • inzichtsessie van 1,5 uur
 • persoonlijke 1 op 1 sessie (20 min), keuze voor verdieping of chakramassage
 • meditatie wandeling
 • berg wandeling
 • vuurritueel
 • onbeperkt water, thee en koffie
 • gebruik van alle aanwezige yogamaterialen

Exclusief

 • reis- en annuleringsverzekering
 • €1,50 toeristenbelasting p.p.p.n.
Yes, ik schrijf me in!


Door deelname aan de les of event, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.