Juud Yoga
Yoga maar dan anders: tijd voor je Zelf

Zondag 6 november 2022 : Mini Yoga Retreat: Juud Yoga - VOL

Naast de reguliere online lessen, staat er op 6 november weer een heerlijke live yoga dag gepland.  Wij als mens zitten vaak veel en bewegen ons eenzijdig of doen al jaren dezelfde sport, bovendien zitten we vaak continu in de stress-modus. Dit heeft grote impact op de bewegingsvrijheid van ons lichaam. Hierdoor ontstaan blokkades in je lijf, die op den duur gaan zorgen voor klachten. Denk aan rug, schouders, knieën en soms ook vage klachten zonder direct een oorzaak te weten. Met Kaiut Yoga werken we mét deze plekken in ons lijf. We gaan er niet omheen of wat we vaak met sporten doen: er doorheen. We gaan juist alles in je lijf weer bewust voelen, dan kan je de wijsheid van je eigen lijf vóór jou laten werken. De poses die we doen, duren dan ook langer qua tijd en zijn door iedereen uit te voeren. Kaiut yoga is dan ook een prachtige ontdekkingsreis van, door, naar jezelf!.

Voor wie?

Deze dag is geschikt voor iedereen, voor degene die al Kaiut Yoga lessen volgen als voor degenen die het nog nooit eerder hebben geprobeerd, en op zoek zijn naar een nieuwe manier om voor je eigen lichaam en gezondheid te zorgen.

Locatie en parkeren: studio Koek & Hopi Scheveningen

We zijn deze dag te gast bij studio Koek & Hopi. Een heerlijk verborgen plekje in het centrum van Scheveningen. In een paar stappen, sta je lekker met je voeten op het strand. Adres: Keizerstraat 40B – 2584 BK - Scheveningen. Parkeren is altijd even zoeken naar een plekje, maar de Jacob Pronkstraat heeft meestal wel plek. Als je aan komt lopen, vind je een smalle steeg naast "De Scheveninger". Op het hek hangt een bordje met Koek & Hopi. Helemaal doorlopen tot de laatste deur en dan ben je op de goede plek.

 


Programma

09.30 Ontvangst
10.00 Kaiut Yoga
11.30 Mini pauze
12.00 Kaiut Yoga
13.00 Lunch en tijd voor lekkere strandwandeling
15.30 Kaiut Yoga
17.00 Afsluiting

Inclusief

  • onbeperkt koffie, thee & water
  • snacks
  • drie uitgebreide yogasessies
  • vegetarische lunch
  • gebruik van alle aanwezige yogamaterialen


Neem zelf fijne kleding mee voor de yoga, dat kan ook prima een jogging zijn. En zorg voor laagjes, zodat je altijd wat extra aan kan trekken na of in de les.* Door deelname aan de les of event, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.